SELAMAT DATANG KE BLOG LUAHAN RASA HATI

17 Oct 2013

Saya Harap Awak Sedar - Qieyla

Hye readers.,
Saya nak luahkan perasaan saya pada awak,atas apa yang awak buat pada saya selama ni.Saya minta maaf sebab terpaksa luahkan semua ni.


Saya selalu harap awak akan rindu saya n text saya,tapi awak tak pernah text saya., :( I miss u so much huby.Kenapa awak tak pernah faham perasaan saya??Saya hanya sabar layan semua kerenah awak.Awak sudah janji dengan saya,awak takkan pernah tinggalkan saya.I LOVE U SO MUCH. Awak tolonglah text saya,saya perlukan awak,saya perlukan semangat dari awak.Awak adalah semangat saya sayang.Hari ni birthday awak.HAPPY BIRTHDAY!!
Saya harap dapat luangkan masa bersama awak.Tapi tadi awak buat saya macam kawan awak aje malah macam tak pernah kenal langsung depan kawan-ii awak.Awak tak faham perasaan saya.Saya sakit hati awak tahu tak!Awak layan EX awak daripada saya.Awak tak pedulikan saya langsung.Hanya ALLAH yang tahu perasaan saya masa tu.Kini,saya sedar bahawa cinta ALLAH S.w.t lebih agung. "Kalau saya curang,saya akan dilaknat sampai bila-ii"."Saya bersumpah akan sayang awak selamanya dan hanya awak wanita dihati saya".Tu adalah sumpah dan janji awak pada saya dulu.Saya harap awak tak lupa.Sekali lagi saya minta maaf.
LOVE U SO MUCH!

Nukilan Qieyla,
Semporna, Sabah

Bila Aku Menulis ...