SELAMAT DATANG KE BLOG LUAHAN RASA HATI

10 Feb 2014

HANYA TINGGAL KENANGAN - Aisya

KUCUBA MENJADI TABAH..KUCUBA MENJADI KUAT.WALAUPON DALAM HATIKU MENANGGIS..BUKAN MUDAH UNTUK AKU.,MENERIMA DUGAAN INI,,TAPI, AKU TETAP AKAN CUBA MENANGGANINYA..WALAUPON PERIT..WALAUPON SAKIT..UNTUK AKU TELAN..

SESUNGGUHNYA AKU REDO..DENGAN KETENTUAN ILAHI..MESKIPON DIA TELAH PERGI..INGATAN TERHADAP DIA TETAP SEGAR DALAM INGATANKU..

SESUNGGHNYA AKU PASRAH TUHAN..MUNGKIN TAKDIR TELAH MENENTUKANNYA BAHWA DIA AKAN PERGI..AKU DAPAT RASA KEHILANGANNYA,,SEAKAN ADA SESUATU YANG DIBAWA BERSAMA..
KASIH.TERIMA KASIH KERNA SUDI MENCINTAI AKU..TERIMA KASIH KERNA SUDI MENYAYANGI AKU..TUHAN TERIMA KASIH KERNA MEMBERI AKU PELUANG UNTUK MENGENALI SEORANG INSAN BERNAMA IEZAM..
TERIMA KASIH MEMBERIKAN AKU PELUANG UNTUK MENCIPTA KENANGAN BERSAMANA...TERIMA KASIH TUHAN..:(KU LEPAZKAN KAU PERGI ZAM,..KENANGAN ANTARA KITA AKAN KUSEMADIKAN DALAM LUBUK ATIKU YANG PALING DALAM..

KU LEPASKAN KAU PERGI ZAM..SEMOGA DAMAILAH KAU DISANA..DI ALAM ITU NANTI PASTI KITA AKAN BERTEMU SEMULA..

AL FATIHA BUATMU..MOHD IEZAM SYAFIQ BIN AMRI..ZAMIESYA AKAN MENJADI SEJARAH,,BUKTI CINTA YANG TELAH KITA BINA DULU...ZAMIESYA AKAN TETAP JADI KENANGAN ,,KENANGAN YANG MANIS ANTARA KAU DAN AKU...UNTUK BUAT YANG TERAKHIR KALIII..
KU LEPASKAN KAU PERGI ZAMMM...;(

DARI KEJAUHAN KUMERINDU,
AISYA(ID WC RAHIESYA)

Aisya... Port Dikcson,
Negeri Sembilan.

Bila Aku Menulis ...