SELAMAT DATANG KE BLOG LUAHAN RASA HATI

30 Jan 2013

Mana Awak pergi Sayang - Gulagula_Kapas

Assalammualaikum hi readers :) , btw entry nak cerita tentang Rindu , sumpah cakap saya rindu awak . Mana awak pergi sayang ? 

Awak sudah janjikan yang awak takkan pernah tinggal saya . Saya sayang awak lebih seperti saya sayang nyawa saya , awak tolong laa text saya , saya perlukan awak , saya perlukan semangat awak . Awak adalah separuh dari semangat saya sayang :) please text saya

Saya rindu awak sangat , saya tahu awak dekat luar negara . Saya faham awak , dan awak sentiasa faham saya kan :) awak pernah cakap yang awak mahu jaga hati saya , jaga saya taknak ada sesiapa sakitkan hati saya . Awak juga cakap yang awak sayang saya macam nyawa awak sendiri :) 

Saat awak katakan itu air mata saya jatuh berguguran . Kalau awak adalah jodoh saya , saya lah orang paling bahagia dekat atas muka bumi ini :)Saya perlukan awak untuk mencorak kehidupan saya :) . Jika awak jodoh saya , kita pasti akan bersama :). Jika awak tanya saya apa yang saya mahu dekat dunia ini , DAN SAYA AKAN CAKAP SAYA MAHU AWAK SELAMANYA .

Luahan : Gulagula_Kapas
From : Alor Setar, Kedah.

Bila Aku Menulis ...